Geçtiğimiz hafta Belediye Meclis Toplantısında, Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen’in koronavirüs testinin pozitif çıkmasıyla toplantıya katılan 92 kişi ev izolasyonuna alınmıştı. Dün 92 kişinin izolasyonunun bittiği ve iş başı yaptıkları duyuruldu.

3 Eylül tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısında koronavirüs krizi yaşanmıştı. Belediye Meclisi CHP Grup Başkanvekili Erdal Gezen, halsizlik ve kırgınlık şikayetiyle hastaneye başvurdu ve yapılan testten sonra koronavirüs pozitif sonucu çıktı. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ile birlikte Belediye meclisine katılan içerisinde meclis üyeleri, müdürler, daire amirleri ve personel ve gazetecilerin de  bulunduğu 92 kişinin testleri yapılarak ev izolasyonuna alındı. Test sonucu negatif olduğu paylaşılan Başkan Gökhan, İl Sağlık Müdürlüğü’nün direktiflerine uyarak virüsün 7 gün olan kuluçka dönemini evinde geçirdi. Bu gün ev izolasyonları biten 92 kişinin işlerinin başına döndüğü paylaşıldı.

SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
Belediye Başkanı Ülgür Gökhan Twitter hesabından, ‘’Günaydın geçtiğimiz hafta başlayan izolasyon sürecimiz çok şükür hepimizin güzel sonuçlarıyla İl Sağlık Müdürlüğü tarafından sona erdirilmiştir. Ancak Pandemi devam ediyor lütfen kurallara uyalım, bu süreçte en önemlisi hastalanmamaktır. Çok teşekkürler #MaskeniTakMesafeniKoru’’ açıklamasında bulundu.

Ogün İnal