Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanlığı ve CHP Merkez İlçe Başkanlığı tarafından Kepez Yelken Cafe'de düzenlenen birlik ve beraberlik toplantısında konuşan CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural İstanbul dönüşü değerlendirmelerde bulundu.

Kahvaltılı basın toplantısına Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, CHP İl Başkanı Metin ümit Ural, CHP Merkez İlçe Başkanı Ali Uyanık,  Kepez Belediye Başkanı Birol Arslan, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sibel Erol, CHP Merkez İlçe Kadın Kolları Başkanı Nesrin Şahin, CHP İl Genel Meclisi üyeleri ve partililer katıldı. Toplantıda konuşan CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, İstanbul’da CHP İl Başkanı Canan Kaftancığlu ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu ile görüştüklerini belirtti.  İmamoğlu’nun bir yıllık belediye çalışmalarını, şeffaf bir biçimde ve tüm belgeleriyle ortaya koyduğunu ve hesap veren bir belediyecilik örneği sergileyerek, örnek olduğunu ifade eden Ural, bunun gurur verici olduğunun altını çizdi. Çanakkale’de de belediyelerin çok iyi işlere imza attığını söyleyen Ural hedeflerinin iktidara yürümek olduğunu söyledi.

“BUNDAN SONRAKİ SÜREÇ DAHA FAZLA ÇALIŞMAYI GEREKTİRİYOR”
CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural konuşmasında şu ifadelere yer verdi:  “CHP olarak Çanakkale’de belediyelerimizle çok iyi işler başardığımızı bizzat gözlemledim ve yaşadım, bunu da huzurlarınızda hepinize bildirmek istiyorum. Bundan sonraki süreç çok daha fazla çalışmayı gerektiriyor” dedi.

“ÇANAKKALE ÖRGÜTÜMÜZE SELAMLARI VAR”
İstanbul’da toplantılara katıldığını ifade eden CHP İl Başkanı Metin Ümit Ural, “İstanbul’dan çok değerli bilgileri getirdim size. İstanbul İl Başkanımız Canan Kaftancıoğlu’nun ve İBB Başkanımız Ekrem İmamoğlu’nun ve benim de katıldığım toplantıya katılan Genel Başkan Yardımcılarımızın da, hepsinin örgütümüze çok selamları var. İstanbul’da birinci yılında hesap veren bir belediye ortaya çıktı ve bir yıllık aktivitelerini ve çalışmalarını inanın bütün kayıtlarıyla, bütün belgeleriyle anlattılar ve toplantı  basına açıktı. Bu çok onurlu ve gururlu bir konuydu. Orada çok önemli bir mesaj vardı, birlikte başaracağız, bunu unutmayın. Gerçekten iktidara giden yoldayız. İktidara giden yolda, hep birlikte yürüyerek birlikte başaracağız, buna ben de inanıyorum, örgütüm de inanıyor. İktidara giden yolda mutlu sonu hep birlikte kucaklayacağız” dedi.

Mine Tarım