Koronavirüs tedbirleri kapsamında, sürecin başından bu yana başlattığı ilaçlama ve dezenfekte çalışmalarını sürdüren Çanakkale Belediyesi bu kapsamda, kentteki taksi ve taksi duruklarını dezenfekte etti. Diğer yandan temizlik çalışmalarını sürdüren Belediye ekipleri, Bayram sonrasında gerçekleştirilecek normalleşme kapsamında açılması planlanan Sahiller temizleniyor.

11 Mart’ta ülkemizde görülen ilk vakanın ardından Koronavirüs salgınını önlemek amacı ile çalışma başlatan Çanakkale Belediyesi, başta temizlik çalışmaları olmak üzere dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları da başlatmıştı. Sürecin başından bu yana belli aralıklarla vatandaşların en sık kullandığı alanlar dezenfekte edilirken bu hafta ticari taksiler ve duraklar ilaçlatıldı. Hem vatandaş hem de çalışanların sağlığı için gerçekleştirilen dezenfekte çalışmalarından vatandaşlar ve taksi şoförleri memnun. 

Bir yandan dezenfekte çalışmaların sürdüren Çanakkale Belediyesi, diğer yandan  Bayram saonrasında gelecek normalleşme kapsamında açılması planlanan sahillerde temizlik çalışması gerçekleştirdi. Çanakkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından kentteki sahil kesimlerinde kapsamlı temizlik çalışmaları gerçekleştiriliyor. Belirli bir program dahilinde düzenli olarak gerçekleştirilen sahil temizlik çalışmaları kapsamında, kentimizin mücavir alanları olan Dardanos ve Güzelyalı sahilleri de temizlendi.
 


Kaynak: Haber Merkezi