Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Biga Devlet Hastanesi Koronavirüs (Covid-19) ünitelerini ziyaret ederek, sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Ziyaret sonrasında bir açıklama yapan ve vatandaşlara Normalleşme  kapsamında kimsenin tedbiri elden bırakmaması gerektiğini vurgulayan Ceylan “Sağlık personeli ve bilim insanlarının uyarılarını dikkate almamız bizi muhtemel II. Dalga salgından koruyacaktır” dedi.
 
Cumhuriyet Halk Partisi Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında  Biga Devlet Hastanesini ziyaret etti. Milletvekili Ceylan, Hastaneye gerçekleştirdiği ziyarette, hastane ile ilgili Başhekim Vekili Dr. Erhan Büyük’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette Biga’nın sağlık durumu ve Koronavirüs üreci hakkında bilgi veren Başhekim Vekili Dr. Erhan Büyük, Biga ilçesinde, vatandaşların büyük özverisi ile sürecin iyi gittiğini belirtti.  CHP Milletvekili Özgür Ceylan, Başhekim vekili ile görüşmesinin ardından Hastanede incelemelerde bulunarak Koronavirüsü salgınına karşı alınan tedbirler hakkında bilgi aldı. Hastanenin Koronavirüs ünitelerinde çalışan sağlık çalışanları  ile bir araya gelen Özgür Ceylan, tanılama ve tedavi süreçleri hakkında bilgi aldı.
 
Milletvekili Ceylan, Hastane ziyareti sonrası yaptığı açıklamasında normalleşme takviminin küresel salgın öncesi hayat tarzına dönüş anlamına gelmediğini bu yüzden vatandaşların normalleşme sürecinde de tedbiri elden bırakmamaları gerektiğini belirterek  Sağlık personeli ve bilim insanlarının uyarılarını dikkate almamız bizi muhtemel II. Dalga salgından koruyacaktır.  Salgın sonrası unutulmaması gereken en önemli nokta, virüsle mücadele sırasında enfekte olarak hayatını kaybeden sağlık emekçilerinin azmidir. Onların hayatları pahasına sergilediği özveri, bizim geleceğimizin yeniden inşasında kılavuz olacaktır. Her birini saygı ile anıyorum” dedi.   


Kaynak: Haber Merkezi