İYİ Parti İstanbul İl Kurucu Üyesi Metin Bozkurt, 8 kişilik grup tarafından Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde saldırıya uğradı. Metin Bozkurt'un hastaneye kaldırılmasının ardından tepkiler gecikmedi.
Önceki akşam İstanbul İl Kurucu Üyesi Metin Bozkurt Beylikdüzü'nde saldırıya uğradı, edinilen bilgiye göre 8 kişilik bir grubun saldırdığı Metin Bozkurt hastaneye kaldırıldı. Bozkurt'a gerçekleşen saldırıya İYİ Parti'den ilk tepkiler geldi.

“OLAY ÇIKARANLARA UYMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener saldırıyı şu ifadelerle kınadı: "İYİ Parti İstanbul Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyemiz Metin Bozkurt'a yapılan alçak saldırıyı kınıyorum. Kendisine acil şifalar diliyorum. Sağduyumuzu koruyacağız; kaybetmeyi hazmedemeyip, olay çıkaranlara uymayacağız. Türkiye iyi olacak, her şey çok güzel olacak” derken, İYİ Parti Çanakkale İl Başkanlığı ise İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile Bozkurt’un fotoğrafını paylaşarak, “İstanbul iyi parti kurucularından Çanakkaleli hemşehrimiz Metin Bozkurt bey’e, İstanbul'da gerçekleşen alçakça ve hain saldırıyı kınıyor, saldırganların bir an önce yakalanıp adalete teslim edilmesini istiyoruz dedi.

Mine Tarım