Çanakkale Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler  Odası  15-16 Haziran   tarihlerinde seçimli genel kurulu gerçekleştirildi.  Gerçekleştirilen seçimlere  213 oy alan Hüseyin Soykan yeni başkan olarak seçildi. Seçim sonrasında yeni Başkan Hüseyin Soykan görevi Kadir Elibol’dan törenle devraldı. Törende konuşan yeni Başkan Soykan devir teslim töreninde gerçekleştirdiği açıklamada “Görev yaptığı süre içerisinde tüm üyeleri eşit yaklaşan birleştirici ve yapıcı kişiliğiyle tüm üyelerimizin sevgi ve takdirini kazanan önceki dönem Oda Başkanımız Sayın Kadir ELİBOL’a odamıza verdiği değer ve katkılardan dolayı çok teşekkür ediyor ayrıca önceki dönemlerde görev yapmış tüm kurul üyesi arkadaşlarıma da özverili çalışmalarından dolayı ayrıca teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
 Herkese Eşit Davranacağız 
Yapacakları çalışmalar hakkında bilgi veren Soykan  “göreve seçilen kullarımızla tüm meslektaşlarımıza eşit bir şekilde yaklaşacak sorunlarımızı adil ve hakkaniyetli bir şekilde çözmek için her türlü mesleki mücadeleyi sonuna kadar vereceğiz”  dedi.
Törende konuşan Önceki Dönem Oda Başkanı Kadir Elibol ise “böyle bir güzide bir kurumda başkanlık gibi onurlu ve şerefli bir göreve bizi layık gören tüm meslektaşlarıma ayrı ayrı teşekkür ediyor yeni seçilen arkadaşlarımıza yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 
Yapılan seçimlerin ardından Çanakkale SMMMO’da yeni yönetim şu şekilde oluştu: Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Soykan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Koray Gökalp, Yönetim Kurulu Sekreteri  Erhan Karakaş, Yönetim Kurulu Saymanı  Özgün Kamar, Yönetim Kurulu Koordinatör Üyesi Doğan Gürşen oldular. 

Haber Merkezi