Çanakkale ili genelinde 14 market, 4 akaryakıt istasyonu ve Et Entegre Tesisi ile hizmetlerine hız kesmeden devam eden Uysal Market, koronavirüs tedbirleri kapsamında tesislerinin tamamını ilaçlattı ve tedbirleri artırdı.

Koronavirüs tedbirleri, Türkiye genelinde sıkı bir şekilde uygulanmaya devam ediyor. Hayatın her alanında uygulanan sıkı tedbirlerle virüsün yayılımının önüne geçilmeye çalışılırken, Uysal Market'te kendi tedbirlerini aldı. Gerek personellerin, gerekse müşterilerin daha sağlıklı ve hijyenik bir ortamda hizmet verebilmeleri için Uysal Market'ler tepeden tırnağa ilaçlandı. Tüm marketlerde ilaçlama yapılırken, market içlerinde farklı tedbirler alındı.

Alınan tedbirler kapsamında, market içlerine dezenfektanlar yerleştirildi. Meyve ve sebzeler poşetlenerek satışa sunulmaya başlanırken, ekmekler paketli ve poşetli olarak vatandaşlara sunuluyor.  Personel giriş çıkışlarında ateş ölçümü yapılarak, çalışanların sağlık durumları anlık takip edilir oldu. Market içerisinde zemine, sosyal mesafenin önemini belirtmek için yapışkanlar yerleştirildi. Öte yandan marketlerde, müşterilerle direk temas halinde bulunan kasiyerler için koruma kabinleri yapıldı.

Konuyla ilgi açıklama yapan Süleyman Uysal, “Gösterdiğimiz hassasiyet sadece bizleri değil bütün toplumu etkilemektedir. Bu süreçte Uysal Market mağazalarında mal bulunurluğunu ve sevkiyat sürecini en üst düzeye çıkardık. Aynı zamanda başta çalışanlarımız olmak üzere müşterilerimizin ve tedarikçilerimizin de güven içerisinde bulunabilmesi için gerekli tüm tedbirlerimizi aldık. Kasiyerlerimiz için yapılan koruma kabinlerinin yanı sıra mağaza girişlerine müşterilerimiz ve çalışanlarımız için el dezenfektanları koyduk. Ayrıca her sabah ve öğle vardiyasına gelen çalışanlarımızın ateşi ölçülerek sağlık durumları kontrol edilmektedir. Mağazalarımız konusunda uzman ekiplerce periyodik olarak dezenfekte edilmektedir. Bugünleri de atlatacağımıza inancımız tam, herkesin de bu duyarlılıkla çalıştığına inanıyorum” dedi.

Hasan Sami Er