Tüm Dünyayı etkisi altına alan Corona Virüs salgını yayılmaya ve maalesef can almaya devam ederken Türkiye’ de hızla vaka sayısı artışına ve can kayıplarına neden olmaya devam ediyor.

Çanakkale’de de Corona Virüs’ün yayılmasını önlemek için alınan tedbirler sıkı bir şekilde uygulanmaya devam ederken kısa bir süre önce salgınla ilgili hem Çanakkale Belediyesinin aldığı önlemler, hem de Çanakkale halkının alınması gereken önlemler konusunda kent halkını bilgilendiren Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’a Çanakkale belediyesi Belediye Başkan Yardımcıları Rebiye Ünüvar, İrfan Mutluay, Handan Özyayla Kenar, Zeynep Özleyiş Çetin ve Başkanlık Özel Kalemi Sevil Albay doğum günü sürprizi yaptı.

Ancak bu doğum günü sürprizi, Corona Virüs salgını tedbirleri nedeni ile bildiğimiz sürprizlere benzemedi. Çanakkale Belediye Meclis Salonuna kurulan görüntü ve ses sistemi aracılığı ile evinde bulunan ve  “Eve Kal” çağrısına ilk günden buyana uygulayan Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan’ın doğum günü kameradan doğum günü pastası gösterilerek alkışlar eşliğinde kutlandı. Pastadaki mumları da sürprizi düzenleyen isimler üfledi. Başkan doğum günü kutlanması ile ilgili olarak yapılan bu sürprize sosyal medya hesabından paylaşarak, “Yaşam sosyal mesafeyi koruyarak devam ediyor. Doğum günümü uzaktan kutlayan ve benim için mumları üfleyen Belediye Başkan Yardımcılarıma ve Özel Kalem Müdürüme bu güzel sürpriz için teşekkür ederim. Birlikte sağlıklı günlerde kentimize daha güzel hizmet etmek dileğiyle. #EvdeKal  #EvdeKalÇanakkale” cümleleri ile teşekkür etti.

Hasan Sami Er