Çanakkale’nin sevilen siyasetçilerinden 18. dönem Anavatan partisi Çanakkale Milletvekili İlker Genlik sessiz sedası yaklaşık bir aya yakın bir süreçte İstanbul’ da tedavi gördü. 15 gün önce tedavisi tamamlanan Çanakkale eski Milletvekili İlker Genlik 15 günden bu yana ziyaretçi kabul edilmeyen evinde dinleniyor.

Yaklaşık 1 ay önce ilaçlarını yardırmak için eski Anadolu hastanesi yeni Medikal Park hastanesine giden Genlik hastanede fenalaşınca kendisine acil müdahale ediliyor. Ardından ambulansla İstanbul Florya Medikal Park Hastanesine sevk edilen Genlik burada 12 gün yoğun bakımda kaldı. Yoğum bakım sürecinin ardından yaklaşık on gün de hastanede kontrol altında kalan Genlik ardından Çanakkale’ ye döndü. Şuan sağlığı iyi olan Genlik yaşadığı olayı şu cümleler ile anlattı: “Olayın olduğu gün yürüyerek hastaneye gittim. Bu arada hafif ateşim var. Bunu göstermek hem de ilaçlarımız yazdırmak için doktorumun olduğu Çanakkale Medikal Park hastanesine gittim. Ancak bir süre sonra hastanede fenalaştım. Doktorum yatıralım hastaneye sizi demiş. Ama ben kendimde olmadığım için bu süreyi ve fenalaştıktan sonraki süreyi net hatırlamıyorum. Büyük oğlum Ali Genlik Ambulans bulmuş beni ambulansa bindirdikleri gibi doğru İstanbul’a götürmüşler. Beni Florya da bulunan Medikal Park Hastanesi’ne tedavi altına almışlar. Hastanede hemen yoğun bakıma almışlar beni. Yoğun bakımda tam 12 gün kaldım. Yoğun bakımda ellerimi kollarımı bağlamışlar. 12 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra normal odaya çıkardılar beni. 10 gün kadarda normal odada tedavi altında kaldım. Tedavi sürecinin sona ermesi ve iyileşmemin adından da Çanakkale’ye geldik. Çanakkale’ye geleni yaklaşık 15 gün oldu. Ziyaretçi yasağı var. Torunlarım bile gelemiyor. Evimde hanım ile beraber bu süreci geçiriyorum. Doktorların hastalık teşhisi Zatürre. Ben daha öncede Zatürre geçirdiğim
için ikinci zatürreyi geçiren hastalar ikinci zatürreyi çok ağır geçirirlermiş bu bilgiyi aldık doktorlarımızdan. Allaha çok şükür kendime geldim şu an.”

Ogün İnal