Corona Virüs nedeniyle tüm merkeze bağlı mahalle muhtarlıklarında 31 Mart tarihine kadar evrak hizmetleri belirli saatler arasında yapılacak.

Konu ile ilgili bilgi aldığımız Barbaros Mahalle Muhtarı Şaban Şahin virüs salgınından korumak amacıyla da bir dizi tedbirin hayata geçirildiğini ifade etti. Corona Virüs salgınına karşı tüm merkezdeki muhtarlıklarda hizmetlerin sadece 12:00 ve 16:00 saatleri arasında yapılmaya başlandığını ifade eden Barbaros Mahallesi Muhtarı Şaban Şahin, “Muhtarlıklarımız bünyesinde su yükleme büroları da var. Yoğunluk oluşuyor. Bu hizmette de vatandaşlarımızı içeriye tek tek alıyoruz ve 1 metre mesafesi kuralına uygun çalışıyoruz. Herkese sağlıklı günler dilerim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan İsmetpaşa Muhtarı Özkan Vural ise, “Corana Virüs salgınına karşı toplum sağlığını korumaya yönelik tedbirler kapsamında, tüm merkez Mahalle Muhtarlıklarımızla birlikte 20-31 Mart tarihleri arasında Muhtarlık evrak hizmeti hafta içi 12.00 ile 16.00 saatleri arası olacaktır. Acil durumlarda ve her an tüm Muhtar arkadaşlarımız Mahalle sakinlerinin hizmetindedir. Lütfen arayınız” dedi.

Mine Tarım