Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerine özel ödüllü 2. Özgeçmiş (CV) yarışması düzenliyor. Özgeçmişlerini hazırlayan ÇOMÜ öğrencileri son başvuru tarihi olan 23 Mart 2020 saat 23:59’a kadar web adresinde yer alan başvuru bölümüne yükleyebilecekleri bildirildi.
 
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencilerinin iş hayatına adım atarken etkili CV’ler hazırlaması, iş görüşmelerinin olmazsa olmazı CV‘lerin özgün içerik ve tasarımla oluşturması amacıyla ödüllü 2. CV Yarışması başvuruları başladı. Çanakkale Çalışma ve İş Kurumu tarafından düzenlenen yarışmaya sadece Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi öğrencileri katılabiliyor. Çanakkale İŞKUR İl Müdürü Ali Çalışkan CV yarışması hakkında yaptığı açıklamada “Üniversite öğrencilerimizin mezun olduktan sonra başlayacakları iş arama sürecinde dikkat çekecek ve kendilerini ifade edecek özgeçmişlerini şimdiden hazırlamış olmaları onları bir adım öne taşımakta. Bu nedenle öğrencilerimizi teşvik etmek adına artık geleneksel hale getirdiğimiz ödüllü CV yarışmasını bu yıl da düzenliyoruz. Özgün tasarım ve içeriğe sahip CV’lerin sahibi öğrencilerimizi 31 Mart Salı günü saat 13:00’te ÇOMÜ Troya Kültür Merkezi’nde düzenlenecek İŞKUR Kariyer Günü etkinliğimizde açıklayıp ödüllerini teslim edeceğiz” dedi.
 
Yarışmaya katılan CV’ler tasarım, özgünlük, içerik ve gerçeklik olmak üzere 4 ayrı başlıkta Akçansa İnsan Kaynakları Uzmanı Çiğdem Kandemir Farnad, Gestaş İK ve Organizasyon Geliştirme Şefi Senem Karadeniz, Kale Grubu İnsan Kaynakları Uzmanı Fatmanur Çakır Uzan, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı/İş Kulübü Lideri Salih Ersoy tarafından oluşan seçici kurul üyeleri tarafından değerlendirilecek.  Yarışma kapsamında ilk üç dereceye giren CV sahiplerine Tablet, akıllı saat ve bluetooth kulaklık ödülleri verilecek. Öğrenciler başvuruyla ilgili ayrıntılı bilgiye ve şartnameye Çanakkale İŞKUR web adresinden ulaşabilecek. 
 


Kaynak: Haber Merkezi