Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, Yönetim Kurulu Üyeleri ve şehit ailelerinden oluşan heyet, ardından İSTEK 1915 Okulları Kurucu Temsilcisi Merih Utkular, Kampüs Müdürü Uğur Koyuncu ve Veli İlişkileri Müdürü Gözde Nalbant ÇASİAD'ı ziyaret etti. Ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ve ÇASİAD Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundular.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz vakıf çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, şehit aileleri ve gaziler ile bir süre görüştü. Sohbet ortamında gerçekleşen ziyarette ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çanakkale Şubesi Başkanı Gülşen Uz, şehit aileleri ve gazilerin ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür ve şükran duygularını ifade etti.

ÇASİAD daha sonra İSTEK 1915 Okulları Kurucu Temsilcisi Merih Utkular, Kampüs Müdürü Uğur Koyuncu ve Veli İlişkileri Müdürü Gözde Nalbant'ı ağırladı. İSTEK 1915 Çanakkale Okulları 2020-2021 Erken Kayıt Dönemi için ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ile kurumsal indirim protokolü imzaladı. Protokolü ÇASİAD Başkanı Semih Başaran ile İSTEK 1915 Çanakkale Okulları Kurucu Temsilcisi Merih Utkular imzaladı. İndirim protokolüne göre, ÇASİAD Üyelerine ve ÇASİAD personeline 2020-2021 Eğitim Öğretim Dönemi yeni kayıtlarda erken kayıt indirimlerine ek olarak ayrıca %5 indirim imkanı sağlanacak. Ziyarette konuşan ÇASİAD Başkanı Semih Başaran, "Kaliteli Eğitim her çocuğun hakkıdır. Ekonomisi güçlü, toplum yapısı sağlam, dünyaya öncülük eden ülkeler arasında yer almak için nitelikli, özgüveni yüksek, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, kaliteli eğitim almış nesiller yetiştirmemize bağlıdır. ÇASİAD olarak eğitime her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Derneğimizi ziyarete gelen Okul temsilcilerine teşekkür ediyorum" dedi.