Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörlüğü, 4 D Sürekli İşçi Kadrosundan istihdam edilmek üzere 15 güvenlik görevlisi ile 30 temizlik görevlisi alımı yapacağını duyurdu. Başvurular 2-6 Mart 2020 tarihleri arasında Çanakkale İŞKUR İl Müdürlüğü, Biga Hizmet Merkezi, iskur.gov.tr web adresi ve Alo 170 üzerinden yapılabilecek.
 
Rektörlükten alınan bilgiye göre 30 kişilik temizlik görevlisi kadrosu için 18-40 yaş aralığında, en az İlköğretim, en fazla ortaöğretim (Lise ve dengi) mezunu olma, askerlikle ilişiği olmamak şartları aranacak. Ayrıca temizlik kadrosuna başvuranlardan Çanakkale merkezde 24 kişi (Çanakkale/Merkez ikametli), Biga’da 4 kişi (Biga ilçe ikametli) Lapseki’de 1 kişi (Lapseki ilçe ikametli) ve Gelibolu’da 1 kişi (Gelibolu ilçe ikametli) ikamet durumu dikkate alınacak.
 
15 kişi alınacak özel güvenlik görevlisi kadrosu için en az lise ve dengi okullardan, en fazla lisans mezunu olma, 10 erkek ve 4 kadın toplam 14 kişi merkez ikametli, 1 erkek Biga ikametli,  kadın görevli için 1.65 cm, erkek için 1.75 cm’den kısa boylu olmamak ve boy ölçüsünün santimetre olarak son 2 rakamı ile kilosu arasında (+/- 10kg) 10 kg’dan eksik veya fazla fark olmamak, askerlikle ilişiği olmamak, Özel güvenlik görevlisi belgesine/kimlik kartına sahip olmak (Silahlı/Silahsız) ve Çanakkale Merkez ilçesinde bulunan yerleşkelerin iç ve dış mekânlarında vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak kriterleri değerlendirilecek. 4 katı asil ve 4 katı yedek için Noter kurası 12 Mart 2020’de saat 15.00’te ÇOMÜ Troya Kültür Merkezinde yapılacak. İşe alım süreci hakkında duyurular www.comu.edu.tr adresinde yayımlanacak.
 
Haber Merkezi