Çanakkale’nin en büyük spor kompleksi olma özelliğine sahip Sky Life Fittness World dün Kemalpaşa Mahallesi Lise Caddesi’nde görkemli bir törenle açıldı.

Açılışa Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, ÇASİAD Yönetim Kurulu Üyesi Salih Yıldız, AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Bşk Yrd: Fatma Aydoğan Bektaş ve vatandaşlar katıldı.
Kurdele kesiminin ardından spor salonunu gezen davetliler, işletmenin mimarisini, havalandırmasını, genişliğini ve spor aletlerinin çeşitliliğini takdir etti. Belediye Başkanı Ülgür Gökhan da bir süre spor bisikletine bindi. İşletme hakkında bilgi veren mekanın ortaklarından Emre Altay, “Bugün Çanakkale’nin en büyük spor kompleksinin açılışına şahit olduk. Alanımız yaklaşık bin 300 metrekare büyüklüğünde. Yaklaşık 18 tane havalandırma motor sistemiyle çalışıyor. Muazzam bir ferahlığa sahibiz. Salonun birinci katında spa merkezimiz yani masaj, sauna ve hamamımız bulunmakta. Solaryum alanımız da mevcut. Birini katımızda serbest ağırlık, body building bölümümüz ve crossfit alanımız bulunuyor. İkinci katta cardio aletlerin hepsi profesyonel biçimde bulunakta. Yine ikinci katta 75-80 metre kare civarında Çanakkale’nin en büyük pilates stüdyosu bulunuyor. Pilates, zumba, tabata ve çeşitli organizasyonların yapıldığı alan var. Yine ikinci katta spinning bölümü bulunuyor. Kareografik müzik ile yapılan spinning aktivitesi esnasında yaklaşık 900 kalorilik yağ yakımı sağlanıyor. Son katımızda üyelerimizin, personelimizin veya antrenörlerimizin dinlenebileceği bir alan mevcut. İçeride yaklaşık 18 personel mevcut. Dört temizlik görevlisi, on antrenörümüz, dört danışmanımız ve bir kafe personelimiz mevcut” dedi. Açılış töreni, pilav dağıtımı ile son buldu.

Başkan Gökhan da işletme sahiplerini tebrik ederek, “Kentimiz ekonomik ve spor yaşamına yeni katılan Skylife Fitness spor salonunun açılışını gerçekleştirdik. Aktif ve hareketli bir yaşam biçimi beden ve ruh sağlığı için son derece önemli, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Dilvin Altıkardeş