Reklam

Özel Biga Can Hastanesi çalışanlarına KVKK ve Verbis semineri

Biga’ İlçesinde faaliyet gösteren Özel Biga Can Hastanesi çalışanlarına Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) semineri verildi.

814
Özel Biga Can Hastanesi çalışanlarına KVKK ve Verbis semineri

Biga’ İlçesinde faaliyet gösteren Özel Biga Can Hastanesi çalışanlarına Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) semineri verildi.
 
Özel Biga Can Hastanesi tarafından kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülüklerini belirlemek amacıyla, 7 Nisan 2016 tarihinde Resmi Gazete’de yayımlanan 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) hakkında çalışanlara yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Özel Biga Can Hastanesi toplantı salonunda Avukat Murat Çetin’in sunumlarıyla gerçekleşen seminerde “6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu’nun gereklilikleri, kişisel verinin ne olduğu, kimleri kapsadığı, kişisel verileri kaydetme, depolama, işleme, veri sorumlusunun yükümlülükleri, kanun kapsamında alınacak tedbirler, VERBİS veri kayıt sistemi ve kanun şartlarının ihlal edilmesi durumunda uygulanacak idari ve adli cezalar” aktarıldı.

 


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.