Agonya Fuarcılık 25- 28 Mart tarihleri arasında “ Fuarımızı Görmeden Sakın Evlenmeyin " sloganı ile evlenmeye karar veren tüm çiftleri ve ailelerini evlilik fuarına bekliyor.

Hazırladıkları afiş ile dikkatleri Mart ayının sonunda yapılacak olan Evlilik fuarına çeken Agonya fuarcılık düzenlenecek evlilik fuarına iddialı hazırlanıyor.
Düzenlenecek fuarla ilgili bilgi veren Agonya Fuarcılık kurucusu Musa Uzun, “25-28 Mart tarihlerinde “ Fuarımızı Görmeden Sakın Evlenmeyin” Sloganı ile Evlilik Fuarımız var. Bölgemizde yıllık yaklaşık 3 binin üzerinde evlilik gerçekleşiyor. Bu çok ciddi bir potansiyel. Bu potansiyelin tüketim maliyetleri yaklaşık 15 Milyon TL’yi bulan bir rakam çıkıyor ortaya. Bu rakam alıcısını satıcısını bir araya getirerek, gerekirse önemli indirimler yapıldığı, gerekirse bunu bir şenlik haline getirilmesi ile alakalı böyle bir evlilik fuarı yapacağız. 25 Mart’ ta başlayacak olan Evlilik Fuarı’na katılacaklara, 2020 yılında evleneceklere güzel bir sürprizimiz var. Agonya Fuarcılık olarak hazırladığımız kartlar var. Bu kartları düğün alışverişi yaptıkları yerlerden edinirlerse fuara geldiklerinde hediye çekilişine katılacaklar. Çiftler hem fuara giriş kartı olarak kullanacakları hem de hediye çekilişine katılabilecekleri bu kartların arka yüzünü doldurarak 0 506 610 85 49 numaralı Whatsapp hattımıza göndererek hediye çekilişine katılamaya hak kazanacaklar. Hediye çekilişinde, hediye kazanan çiftler düğün davetiyelerin bizlere gönderdiklerinde ise kazandıkları hediyeler ile beraber hediyeyi veren firma çiftlerimizin düğünlerine gidecek. Bu hediyeler isimleri henüz konmasa da evlenecek çiftlerimiz için bazen eğlenceli, bazen de ihtiyaçlarını karşılayacak büyüklükte olacak. Fuarımızı 25- 28 Mart tarihlerinde Kepez’ deki “ Kepez Belediyesi Kıvanç Kaşıkçı Etkinlik Merkezi’nde olacak” dedi.

Ogün İnal