Kent Konseyi Kemalpaşa Mahalle Meclisi ve Kemalpaşa Mahalle Muhtarlığı’nın ortaklaşa düzenlediği 14 Şubat Sevgililer Günü Etkinliği Tarla Sokak’ta gerçekleştirildi.
Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan ve eşi Hale Gökhan’ın dans ettiği etkinlikte canlı akustik müzik, dans gösterileri, plastik sanatlar atölyesi, fuaye alanı, DJ performansı ve hatıra fotoğrafı alanı yer aldı. Sanatçıların stant açtığı etkinlikte, sağlıkla ilgili bilgilendirmeler de yapıldı.

“Sevgiyi paylaşalım”
Etkinlikle ilgili bilgi veren Kemalpaşa Mahallesi Muhtarı Leyla Gürel, “ Daha önceki muhtarımız Şebnem Kumtepe ile birlikte mahallemizde 14 Şubat Sevgililer Günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenlemiştik. Geçtiğimiz sene yapamadık, bu yıl yeniden organize olduk. Bu sene gençlerin isteği üzerine bu etkinliği düzenledik. Etkinliğimiz sanatsal ağırlıklı olup, onun dışında sağlık ile ilgili bilgilendirmeler de var. Etkinliğimize Resim Bölümü’nden gelen öğrencilerimiz var, dans gösterileri hazırlandı. 14 Şubat Sevgililer Günü’nünde sevgiyi paylaşalım istiyorum. Bu etkinlikte gençlerimiz çalışmalarını halka gösterme şansı buluyorlar, biz de destekliyoruz. Benim çalışma alanım daha çok engelli çocuklar, down sendromlular ve esnaflar.  Onlarla da çalışma yapacağız. Ben muhtarlığa adaylığımı koyduğumda da yaşlı, çocuk, genç, engelli ve öğrencilerle ilgili projeler yapacağımı söylemiştim. Bu doğrultuda sonuna kadar da destek olmaya devam edeceğim” dedi.

Dilvin Altıkardeş