“Demokrasi mücadelesinden emekli olunmaz”
DİSK Emekli Sendikası Çanakkale Şubesi, geçtiğimiz ay gerçekleştirdiği Olağan Genel Kurulu’nun ardından yeni yönetim kurulu kamuoyuna tanıttı.
Yeniden güven tazeleyerek seçilen Başkan Hale Sarıcan, “Seçilen arkadaşlarımız ve bizleri seçerek görevlendiren üyelerimizle birlikte ‘Özgürlük ve Demokrasi Mücadelesinden Emekli Olunmaz’ diyerek 1995 yılından beri devam eden emek ve emekli mücadelesine bizler de katkı sunmaya gönüllüyüz” dedi.
DİSK Emekli-Sen Çanakkale Şubesi, Belediye Çalışanları Sosyal Tesisinde, 26 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen olağan genel kurulu neticesinde şube yönetimine seçilen üyeleri tanıtmak için basın toplantısı gerçekleştirdi.  Bir dönem daha başkanlık görevini yürütecek olan Hale Sarıcan, Şube Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu ve Denetleme Kurulunu kamuoyuna tanıttı.
Başkan Sarıcan, “Seçilen arkadaşlarımız ve bizleri seçerek görevlendiren üyelerimizle birlikte ‘Ögürlük ve Demokrasi Mücadelesinden Emekli Olunmaz’ diyerek 1995 yılından beri devam eden emek ve emekli mücadelesine bizler de katkı sunmaya gönüllüyüz” dedi.
Dilek Akşen