Türkiye ve komşu ülkelerin ilk ve tek ihtisas fuarı olma özelliği taşıyan 8. Uluslararası Eğlence-Etkinlik, Park-Rekreasyon Fuarı ATRAX, 13- 15 Şubat 2020 tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde açıldı. Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel ile Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu dün CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen ATRAX 2020 Mutlu Şehirler, Mutlu İnsanlar Fuarı’na katıldı.

Mutlu şehirlerin inşa edildiği ATRAX 2020‘de özel sektör tarafından yapılan yatırımların yanı sıra, yerel yönetimler ve projeleri de yer alıyor. Oyun alanları, rekreasyon alanları, parklar ile ilgili düzenlenen fuarda Ezine ve Geyikli’de oluşturulacak park alanları ile ilgili fikir elde eden Başkan Güray Yüksel ve Mevlüt Oruçoğlu direk üreticilerle görüşerek yapılacak olan projeler ile ilgili konunun uzmanlarından bilgi aldılar. İleriye yönelik yapılacak olan projelerle ilgili Ar-ge çalışmaları yaptıklarını ifade eden Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, “Ezine’mizde geleceğimizin teminatı değerli çocuklarımız ve ailelerinin zaman geçirebilecekleri oyun alanları, rekreasyon alanları, parklar ile ilgili İstanbul’da düzenlenen fuara katıldık. İnşallah Ezine’mizde böyle güzel alanlar oluşturacağız” dedi.

Yerel Yönetimler tarafından şehir sakinleri için planlanan rekreasyonel aktiviteler, sosyal tesisler, etkinlik ve eğlence alanları bireysel mutluluğun yanında toplumsal mutluluğu oluşturmaya yön veriyor. Mutlu Şehirler  oluşturmaya yönelik yürütülecek çalışmaların geleceği ve gereklilikleri hakkında sektöre yön veren fikir ve projelere ev sahipliği yapıyor.

Mine Tarım