Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanlığı’nda düzenlenen protokol töreninin ardından Ezinelilere müjdeyi verdi. Yüksel, “Ezine’mize Kapalı spor salonu, halı saha ve basketbol sahaları yapılacak” dedi.

Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel, “Gençlik Spor Bakanımız Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, AK Parti Grup Başkanvekilimiz ve Çanakkale Milletvekilimiz Bülent Turan, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Çanakkale Milletvekilimiz Jülide İskenderoğlu, Çanakkale Valimiz Orhan Tavlı, AK Parti Çanakkale İl Başkanımız Naim Makas, ilçe belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız ve Çanakkale Gençlik Spor İl Müdürümüz Aziz Sinan Alp’in katılımlarıyla Gençlik ve Spor Bakanlığı’mızda düzenlenen protokol imza törenine katıldık. Bakanımızın Ezine’mize, hemşehrilerimize çok selamı var.
Memleketimiz sevdamız,  Ezine’mize bir adet kapalı spor salonu, 1 adet kapalı halı saha ve
tek potalı mahalle basketbol sahaları Ezine’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yüksel, desteklerinden dolayı Gençlik Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan’a, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları MKYK Üyesi ve Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na ve İl Başkanı Naim Makas’a  Ezineliler adına teşekkür etti.

Altuğ Acer