2019- 2020 Eğitim Öğretim yılında Çanakkale merkezde faaliyete geçen Bahçeşehir Koleji 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeni ile Çanakkale merkezde görev yapan gazeteciler ile kahvaltıda buluştu.

Çanakkale Bahçeşehir koleji kampüsü yönetiminin hazır bulunduğu etkinlikte Kampüsü Müdürü Ebru Doğan kolej hakkında bilgi vererek gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Etkinlikte konuşma yapan Bahçeşehir Koleji Çanakkale Kampüsü Müdürü Ebru Doğan, “ Öncelikle gazeteci arkadaşlarıma hoş geldin diyorum. Gününüz kutlu olsun bu sebeple hep birlikte toplanalım istedik. Hem birlikte Çanakkale’de hem birbirimizi tanıyalım, hem de okulumuzdan bahsedelim. Şu an 128 tane kampüsümüzün içinde ki en büyük okulumuzdasınız.  Çanakkale’de eğitimin lideri olan bir kampüste kampüs müdürü olmaktan değerli yönetici arkadaşlarım ile birlikte büyük bir gurur duyuyorum. Sizlerle birlikte süreç içinde Çanakkale’de büyük işler yapacağız. Eğitimde çok fazla adımızı duyacaksınız. Çünkü Türkiye’de lider bir kurumun başında hep birlikte çok güzel projeler ile karşınıza çıkacağımızdan biz eminiz zaten süreç içinde sizinle paylaşıyor olacağız” dedi. Konuşmanın ardından Kampus Müdürü Doğan gazeteciler ile sohbet etti.

Ogün İnal