Yatak sektörünün öncülerinden olan Bambi mağazası Troya Caddesi’nde hizmete girdi. Uzun yıllardır yatak ve baza alanında faaliyet gösterdiklerini ve son zamanlarda Bambi markasıyla yola devam ettiklerini ifade eden Hilal Işık rahat ve kaliteli bir uyku için yatağın önemini anlattı.

Ürün kalitesi, fiyat politikası ve kurumsallığı nedeniyle Bambi markasıyla yola devam etmeyi tercih ettiklerini ifade eden Hilal Işık, “Çanakkale kaliteli ürün sunmayı hedefliyoruz” dedi. Mobilya mağazalarının daha çok Atatürk Caddesi’nde hizmet verdiğini, sektörün burada yoğunlaştığını, ama son yıllarda Troya Caddesi’nde de bu sektörde iddialı olan işletmelerin açıldığının altını çizen Işık, “Troya Caddesi İnsanların arabasıyla rahat girebileceği ve ürün seçebileceği ve geniş ürün yelpazesini görebileceği bir bölge” dedi.

“BEKLENTİYE UYGUN DOĞRU ÜRÜN VERİYORUZ”
“İşimizi severek yapıyoruz ve müşteriye para gözüyle bakmıyoruz” diyen Işık, “ Müşteri belli bir bütçe ayırdıysa, kişinin fiziksel yapısına ve yatma alışkanlığına göre beklentisine göre en doğru ürünü vermeye çalışıyoruz” diye konuştu. Bu kapsamda kampanyalar olduğunu, fiyatların revize edildiğini ve ödeme kolaylığı sağlandığını söyleyen Işık, “En iyi hizmeti vermeye çalışıyoruz” dedi.   Hammadde anlamında yurtdışına bağımlı olunduğunu kaydeden Işık, “Kumaş, sünger dolar bazlı geliyor. Türkiye’de ekonominin durumu da belli, herkes çok para kazanmıyor.  Bu anlamda biz de marka olarak tüketiciye kolaylıklar sunuyoruz. Hem garanti kapsamında, hem 12 taksit olunca cazip geliyor” diye konuştu.

“STRESTEN ARINMIŞ BİR ŞEKİLDE GÜNE BAŞLAMAK MÜMKÜN”
Işık, “Yataklarda çok farklı hammadde var,  uzun yıllardır yaylı yataklar yaygın olarak kullanılıyor. Bambi tarafından kullanılan teknikte kişinin postür yapısına uygun, beli destekler nitelikte. Evli çiftler içinse rahatsızlık vermeyen konfor sunuyoruz. Bazı müşteriler sert yatak tercihe derken, bazıları ise yumuşak yatak tercih ediliyor. Visco, kuştüyü, lateks dediğimiz farklı dolgu malzemeleri var. Bambi’nin içinde doğal malzemeler dışında, konforlu ve kullanışlı bir baza sistemi de var. Dolayısıyla kişi yattığı zaman stresten arınmış bir şekilde ertesi güne başlayabiliyor. Gerek çocuk, gerek hamile, gerek yaşlı bayanlarda fiziksel olarak zorlamadan ayakla açılan baza sistemi var. Uzun yıllarca da kullanılabilecek bir sistem. Troya Caddesi’ni tercih etmemizin nedeni, “ Yoğun değil, araçla girilebiliyor, yakın zamanda Ziraat Bankası’nın da açılmasıyla daha da büyüyecektir” dedi. Merkezde hizmet vermeyi önceliğe aldıklarını, ilerleyen zamanlarda ilçelerde büyümeyi düşüneceklerini söyleyen Işık, “Çan’dan, Ezine’den de müşteri gelse buradayız” dedi. Yorgan ve yastık çeşitleri yanında boyun desteğinde de iddialı olduklarını belirten Işık, “Doğru fiyata, doğru ürünü bizden alabiliriler” diye konuştu.

Dilvin Altıkardeş