Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası organizasyonunda devam eden Kurumlar Arası Troya Voleybol Turnuvasına oynanan grup maçları ile devam edildi.

Anafartalar Spor Salonunda gerçekleştirilen maçlarda karşılaşmalar, Çanakkale İl Sağlık Müdürlüğü- Çanakkale Savaşları Tarihi Alan Başkanlığı maçı 3-0, Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası-ROÇDAK Doğa Derneği maçı 3-0 olarak sonuçlandı.
Kurumlararası Troya Voleybol Turnuvası hakkında bilgi veren Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri Sema Sandal; “Kurumlararası Voleybol Turnuvası son derece keyifli ve çekişmeli maçlara sahne oluyor. İzleyicilerimiz çocuklarıyla beraber son derece güzel ve heyecanlı vakitler geçiriyor. Turnuva maçlarımıza olan ilgiden son derece memnunuz. Katılımın her geçen gün artması memnuniyet verici” dedi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası, 6 Aralık Cuma günü Esenler Anafartalar Spor Salonunda saat 20.00’de başlayacak olan Çanakkale Tarım İl Müdürlüğü- Çanakkale Liman Başkanlığı ve Çanakkale Baro Başkanlığı-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü maçlarına tüm sporseverleri davet etti.

 


Kaynak: Haber Merkezi