Kazandığı sayısız ödüller, ilham veren hayatı ile Türk sporunda iz bırakan namı diğer Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan sinema filmini sporcularla birlikte Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdür Aziz Sinan Alp de sinemada izledi.
50 yıllık ömrüne; 3 Olimpiyat, 7 Dünya ve Avrupa Şampiyonluğu ile 46 dünya rekoru sığdıran “Cep Herkülü" lakaplı Naim Süleymanoğlu'nun hayat hikayesini konu alan sinema filmi geçtiğimiz haftalarda beyaz perde de yerini aldı.  Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin yönetmenliğini Özer Feyzioğlu'nun yaptığı, senaryosunu Barış Pirhasan'ın yazdığı, Biyografik ve dram türündeki Türk Sinema filmi. Film, Cep Herkülü lakaplı Naim Süleymanoğlu'nun hayatını anlatıyor. Hayat Van Eck’in başrolünü oynadığı film kısa sürede çok sayıda izleyiciye ulaştı.
Yaşadığı hayatı ile bir çok sporcuya ilham veren Naim Süleymanoğlu’nun hayatını anlatan filme sporcular da yoğun ilgi gösteriyor. Bu kapsamda Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen organizasyonla sporcular filmi sinemada izledi.  Çanakkale Gençlik ve Spor İl Müdür Aziz Sinan Alp de Şube Müdürleri, Sporcular ve Antrenörle beraber filmi sinemada izledi.
 


Kaynak: Haber Merkezi