Ayvacık ilçesinde bir asırdır kurulan panayırda açılan stantlarda yöresel ürünlerden, mutfak ve süs eşyalarına, giysi ve gıdaya kadar birçok ürün satışa çıkarıldı.
Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, bu yıl panayırı 20 bin kişinin ziyaret ettiğini söyledi. Geleneksel Hayvan ve Emtia Panayırı'nın 26-28 Mayıs tarihlerinde gerçekleştiğini belirten Bayram,"İlçede yarım aşırı aşkındır kurulan panayırımıza ilçemizden yanı sıra ülkenin çeşitli bölgelerinden yüzlerce esnaf gelerek burada ürünlerini satıyor. Bu panayırımız bizim bölgenin en büyük panayırı olma özelliğini taşıyor. Burada vatandaşlarımız ihtiyaçlarının çoğunu bulabiliyor. Panayırımızın ramazan ayına denk gelmesinden dolayı vatandaşlarımız sahura kadar da burada alışverişlerini gerçekleştirdi. Bu yılki panayırımızı 20 bin civarında bir vatandaşımız ziyaret ederek, alışveriş yaptı" dedi.
Panayırı Küçükkuyu Belediye Başkanı, İl Genel Meclisi Üyeleriyle birlikte gezen Ayvacık Belediye Başkanı Mesut Bayram, vatandaşlarla sohbet etti.

Seda Atan