1984 yılından beri hizmet veren ve Türkiye’nin farklı yerlerinde şubeleri bulunan Mehmet Coşkun MC Et Döner, Çanakkale’de Çarşı Caddesi’nde ilk şubesini açtı.

‘Yüzde yüz et’ sloganıyla Amasya’dan Türkiye’nin dört bir yanına soğutuculu araçlarla şubelere gelerek özel terbiye edilen etler müşterilere satılmaya hazır hale getiriliyor.
Çanakkale’de hizmete girecek olan MC Et Döner’in yetkilisi, “Firmanın Trakya bölge bayisiyiz biz. MC Et Döner Amasya Merkezli bir firmadır. Bizde Trakya Bölge Bayisiyiz. Hem bayilik veriyoruz hem de bazı yerlerde biz açıyoruz. İlk şubeyi Çerkezköy’de açtık. Daha sonra Lüleburgaz’da şube verdik. Çanakkale’de kendimiz açmaya karar verdik. Şu anki konseptimizde sadece et döner var, yanında ise patates kızartması ve salata gibi ürünler yok. Sadece soğanlı soğansız seçeneği var. Sloganımız ‘Sadece Et’ ama talep olur pilav eklenebilir. Şu ana kadar pilav üstü döner seçeneği yok ama İç Anadolu Bölgesi’ndeki birkaç şubemizde var. Firmamızın Türkiye’de yaklaşık 30 şubesi var. Bu bölgede ilk defa biz Çerkezköy’de başladık” diye konuştu.

Merve Çakmak